Arrane Ashoonagh Dy Vannin

Arrane Ashoonagh Vannin (engelsk: O Land of our Birth) er Mans nasjonalsang. Den er skrevet og komponert av William Henry Gill (1839–1923) og oversettelsen til mansk-gælisk er gjort av John J. Kneen (1873–1939). Nasjonalsangen inneholder åtte vers, men det er bare den første og siste som pleier å bli sunget. Tynwald besluttet den 22. januar 2002 at dette skulle være Mans offisielle nasjonalsang sammen med den britiske God Save the Queen.

Sangen Ellan Vannin, skrevet av Eliza Craven Green i 1854 og senere satt musikk til av enten J. Townsend eller F. H. Townend (motstridende kilder), hadde opp til denne tiden blitt sett på som en likeverdig uoffisiell nasjonalsang.

Albania · Andorra · Armenia · Aserbajdsjan · Belgia · Bosnia-Hercegovina · Bulgaria · Danmark · Estland · Finland · Frankrike · Georgia · Hellas · Hviterussland · Irland · Island · Italia · Kasakhstan · Kosovo · Kroatia · Kypros · Latvia · Liechtenstein · Litauen · Luxembourg · Makedonia · Malta · Moldova · Monaco · Montenegro · Nederland · Norge · Polen · Portugal · Romania · Russland · San Marino · Serbia · Slovakia · Slovenia · Spania · Sverige · Storbritannia · Sveits · Tsjekkia · Tyrkia · Tyskland · Ukraina · Ungarn · Vatikanstaten · Østerrike

Catalonia · Færøyene · Grønland (Nuna asiilasooq · Nunarput utoqqarsuanngoravit) · Man · Åland